0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce,… Přejít na celý popis
Třetí díl slavné Lucemburské epopeje od prověřeného romanopisce Vlastimila Vondrušky popisuje další zajímavou část české historie. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sušíme doma
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie I.
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Sladká kniha domácích bonbonů
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Vaříme z české zahrádky
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
-
Zkvašeno
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Převratné kvašení
-
Defektní Zkvašeno (Defekt)
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
-
Defektní Zkvašeno (Defekt)
-
Hranolky - mezinárodní recepty, dipy a omáčky
-
Přátelé. Oficiální kuchařka podle seriálu
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce, zeleniny, ovocných a zeleninových placek, hub, bylinek, masa a ryb, ale především více než 250 receptů na jejich využití v pokrmech sladkých i slaných, běžných i u nás méně obvyklých, podle kterých si můžete připravit mnoho zajímavých předkrmů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, salátů, omáček, moučníků i nápojů.
- Nakladatel
- Brázda
- Rozměr
- 145 x 210 x 10
- isbn
- 978-80-209-0362-4
- Počet stran
- 192
- datum vydání
- 1.06.2008
- ean
- 9788020903624
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE