0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce,… Přejít na celý popis
Bryndza, Caplinová i Sigurđardóttir - to jsou jména autorů, jejichž vybrané e-knihy jsou součástí 100 zlevněných knih od GRADY o 33 % Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sušíme doma
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Nalož to
-
Sladká kniha domácích bonbonů
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Zkvašeno
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Fermentované potraviny ke každému jídlu
-
Převratné kvašení
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
-
Umění fermentace I.
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Nakup a uvař na 2 dny
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
-
Hranolky - mezinárodní recepty, dipy a omáčky
-
Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)
-
Moje domácí kuchyně
-
Přátelé. Oficiální kuchařka podle seriálu
-
Šokující pravda o potravinách
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce, zeleniny, ovocných a zeleninových placek, hub, bylinek, masa a ryb, ale především více než 250 receptů na jejich využití v pokrmech sladkých i slaných, běžných i u nás méně obvyklých, podle kterých si můžete připravit mnoho zajímavých předkrmů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, salátů, omáček, moučníků i nápojů.
- Nakladatel
- Brázda
- Rozměr
- 145 x 210 x 10
- isbn
- 978-80-209-0362-4
- Počet stran
- 192
- datum vydání
- 1.06.2008
- ean
- 9788020903624
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE