0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve středu 26. 3. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
243 Kč s DPH
Běžně 271 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.
Získejte napínavé fantasy a sci-fi v elektronické podobě s až 50% slevou ve společné akci Našeho Nakladatelství s Palmknihami!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.
- Nakladatel
- OSVETA
- Rozměr
- 151 x 211 x 11
- jazyk
- slovenština
- Počet stran
- 152
- datum vydání
- 1.12.2012
- isbn
- 978-80-8063-390-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum dotisku
- 3.12.2024
- ean
- 9788080633905
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.