4.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
133 Kč s DPH
Běžně 149 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa.… Přejít na celý popis
Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.
-
Domácí zabijačka
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
-
Zkvašeno
-
Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Sušíme doma
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Domácí likéry a tinktury
-
Převratné kvašení
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
-
Domácí jogurt, tvaroh a sýr
-
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
- Nakladatel
- Dona
- Rozměr
- 148 x 236 x 13
- datum dotisku
- 5.02.2024
- ean
- 9788073221928
- Počet stran
- 216
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 26.01.2016
- isbn
- 978-80-7322-192-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola