5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
330 Kč s DPH
Běžně 369 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji,… Přejít na celý popis
-
269 Kč s DPH Ihned ke stažení
Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Nalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Převratné kvašení
-
Zkvašeno
-
Fermentované potraviny ke každému jídlu
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Sušíme doma
-
Postní kuchařka od kořene po nať
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit s rozumem)
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
-
Téměř zapomenuté recepty
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Kouzlo domácí pekárny
-
Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Polévky (Edice Apetit)
-
30 minut v kuchyni - Rychle, jednoduše a bez nádobí aneb 95 chutných receptů pro všechny, kteří nemají čas vařit
-
Domácí výroba likérů
-
Vajíčková kuchařka
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Zjistíte, že fermentace není vůbec tak složitá, jak jste si mysleli.
- Nakladatel
- CPress
- Rozměr
- 170 x 243
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 208
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-264-3895-3
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 29.10.2021
- ean
- 9788026438953
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE