0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Se slevou nabízíme exempláře s dorbnými vadami na obalu Master the art of classic French cuisine with this stunning cookbook filled with 100 recipes, infographics, dozens of step-by-step color photographs, and a handy illustrated glossary. In this stunning French cooking bible, chef Marianne Megnier-Moreno simplifies the art of French cooking… Přejít na celý popis
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
At My Italian Table
-
Jamie´s Kitchen
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Albert Can Cook
-
The Food of Italy
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Asian Pantry
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Palestinian Table
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
Persian Feasts
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
NOVINKA PlantYou
-
NOVINKA Basque Country
-
Italia con gusto e amore
-
Crarter's Kitchen
-
Sobremesa
Se slevou nabízíme exempláře s dorbnými vadami na obalu Master the art of classic French cuisine with this stunning cookbook filled with 100 recipes, infographics, dozens of step-by-step color photographs, and a handy illustrated glossary. In this stunning French cooking bible, chef Marianne Megnier-Moreno simplifies the art of French cooking as she teaches home cooks how to create a range of impressive French dishes. Megnier-Moreno carefully and clearly takes you step by step, beginning with fundamental recipes for basic stocks (chicken, beef, fish), sauces (roux, béchamel, hollandaise), and preparations (cutting onions, cooking eggs, preparing clarified butter). She then teaches you the techniques that are the heart of French cooking: sautéing, roasting, grilling, braising, poaching, and more. She follows these hands-on instructions with forty recipes for making classic French dishes, including boeuf bourguignon, salmon confit, cheese soufflé, stuffed mussels, pot-au-feu, roast chicken, and the perfect hamburger. Magnier-Moreno explains how preparation adds depths of flavor to each dish, breaks down the technique involved in creating it, and includes helpful photos for every step, as well as one large full-page photo of the final dish. French Cooking at Home also contains an illustrated glossary that provides detailed instructions and photography to help you perfect your culinary skills, including plating, decorating, preparing meat, cutting and cooking methods, and key utensils. A sophisticated, comprehensive, and accessible visual handbook, French Cooking at Home is your essential guide to cooking and enjoying the best of French cuisine. About the Author Marianne Magnier-Moreno trained to become a chef at the l'École Ferrandi . She worked in restaurants in Paris and New York before focusing on writing cookbooks. She is the author of Middle Eastern Basics (Les Basiques Orientaux); Baking One Step at a Time (La Pâtisserie), which won the Gourmand Award for Best Dessert Cookbook; and Secrets of Eclaires (Éclairs), which The Independent (London) described as "having reinvented the art of the éclair."
- Nakladatel
- HarperCollins
- datum vydání
- 1.01.2017
- ean
- 9780062641076
- Počet stran
- 288
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-06-264107-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE