0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The first in a pair of fast, season-led vegetable books from beloved author and cook Nigel Slater.'Much of my weekday eating contains neither meat nor fish ... It is simply the way my eating has grown to be over the last few years.'Greenfeast: spring, summer is a vibrant and joyous collection of the food Nigel eats at the end of the day. Over… Přejít na celý popis
Tady mohla být anotace, ale nechceme nic vyspoilerovat! Čtěte nového Kyšu první, ať nepřijdete o tajemství! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Asian Pantry
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Café Cecilia Cookbook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Taste : My Life Through Food
-
Dinner
-
The Food For Life Cookbook
-
Sobremesa
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Persiana Everyday
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
NOVINKA Big Vegan Flavor
-
The Food of Italy
-
Greekish
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Nordic Baking Book
-
Italian American Forever
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA Basque Country
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
NOVINKA A Day in Hong Kong
The first in a pair of fast, season-led vegetable books from beloved author and cook Nigel Slater.'Much of my weekday eating contains neither meat nor fish ... It is simply the way my eating has grown to be over the last few years.'Greenfeast: spring, summer is a vibrant and joyous collection of the food Nigel eats at the end of the day. Over 110 simply beautiful spring and summer recipes, each with suggested variations, that can mostly be on the table in 30 minutes. This is perfect for people who want to eat less meat, but don't want to compromise on flavour and ease of cooking.From roast spring vegetables with peanut sauce to rice, broad beans and asparagus, or peaches with blackberries and ice cream, this green follow-up to the bestselling Eat is for everyone who wants daily inspiration for quick plant-based suppers. Greenfeast: autumn, winter will follow in October 2019.
- Nakladatel
- HarperCollins
- Rozměr
- 132 x 201 x 35
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 336
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-00-833335-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.11.2019
- ean
- 9780008333355
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE