0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Pokud by se konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály dva: mimo klasické knedlovepřozelo by to byl guláš. Každá lidová restaurace (a nejen ta) má na svém jídelníčku stabilně den co den aspoň jeden guláš, mimo jiné proto, že k němu skvěle chutná pivo. A guláš je oblíbenou položkou i v domácích kuchyních.… Přejít na celý popis
Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
AKCE Na grilu
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Zvěřinová kuchařka
-
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni
-
Knedlíky - 200 receptů
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
-
Zvěřina - Jak na to
-
Grilujeme - Doma i na zahradě
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Nože v kuchyni
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Řízky
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Jídla z kuřecích prsou
-
AKCE Báječná kniha o burgerech a grilování
-
Domácí zabijačka
-
Hity domácí kuchyně
-
Grilování
-
Snadné kuře
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
Pokud by se konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály dva: mimo klasické knedlovepřozelo by to byl guláš. Každá lidová restaurace (a nejen ta) má na svém jídelníčku stabilně den co den aspoň jeden guláš, mimo jiné proto, že k němu skvěle chutná pivo. A guláš je oblíbenou položkou i v domácích kuchyních. Jenže většinou se vaří několik málo druhů stále dokola - i když nic proti tomu. Gulášů však existuje mnohem víc a jejich znalec a gurmán na slovo vzatý ing. Alexandr Žurman je zná skrz naskrz z celého světa. Sestavil je do kuchařské knížky a uspořádal podle základní suroviny, tj. podle druhu masa, zeleniny nebo jiné. A přebohatý receptář čítající 182 gulášů, nad nímž se sliny zrovna sbíhají, doprovodil řadou cenných praktických rad "jak na to" a "co dělat, když". Protože guláš, to není jen tak, jestliže si na něm chceme pošmáknout, ovšem s pomocí této knížky je chutný výsledek zaručen.
- Nakladatel
- TeMi
- Rozměr
- 150 x 2 x 10
- isbn
- 978-80-87156-28-5
- Počet stran
- 133
- datum vydání
- 6.03.2009
- ean
- 9788087156285
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola