3.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
223 Kč s DPH
Běžně 249 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících… Přejít na celý popis
V království, kde tajemná mlha děsí obyvatele a magická infekce znamená jistou smrt, Elspeth už 11 let skrývá svou nákazu a její následky. V její mysli sídlí Noční běs, který sílí každým dnem... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Domácí zabijačka
-
Zvěřina - Jak na to
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Divočák - Recepty z kančího masa
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Oheň a dým
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
AKCE Na grilu
-
Letní grilování - Nejlepší grilovačka pro rodinu i přátele
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Domácí likéry a tinktury
-
Srnčí zvěř I.
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
Grilování
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
- Nakladatel
- Vašut
- Rozměr
- 167 x 236 x 11
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 88
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7541-239-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 29.04.2021
- ean
- 9788075412393
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola