0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaDefekt
Stav Velmi dobrý
Vada Zašpiněný a lehce natržený přebal, lehce naražené a odřené hrany desek, zašpiněné ořezy stran.
Kniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 30. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
99 Kč s DPH
Běžně 749 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
'A brilliant, passionate and spellbinding tour de force' Claudia Roden'Fuchsia Dunlop is one of the world's best writers on Chinese food' Ken Hom CBE The epic tale of the world's most sophisticated gastronomic culture, told through a banquet of thirty Chinese dishesChinese was the earliest truly global cuisine. When the first Chinese labourers… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Nekupujte dárky na pumpě! Elektronické dárkové poukázky vás zachrání i 24. prosince ve čtyři odpoledne! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Defektní The Meaning of Beer (Defekt)
-
The Food of Italy
-
The Food For Life Cookbook
-
Taste
-
The Food of Sicily
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Defektní The Invitation (Defekt)
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Japan: The World Vegetarian
-
A Day in Hong Kong
-
Food for Life
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
NOVINKA Basque Country
-
The Silver Spoon Pasta
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
The Palestinian Table
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Persian Feasts
-
The Asian Pantry
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
'A brilliant, passionate and spellbinding tour de force' Claudia Roden'Fuchsia Dunlop is one of the world's best writers on Chinese food' Ken Hom CBE The epic tale of the world's most sophisticated gastronomic culture, told through a banquet of thirty Chinese dishesChinese was the earliest truly global cuisine. When the first Chinese labourers began to sojourn and settle abroad, restaurants appeared in their wake. Yet Chinese food has the curious distinction of being both one of the world's best-loved culinary traditions and one of the least understood.For more than a century, the overwhelming dominance of a simplified form of Cantonese cooking ensured that few foreigners experienced anything of its richness and sophistication - but today that is beginning to change. In this book, the James Beard Award-winning cook and writer Fuchsia Dunlop explores the history, philosophy and techniques of China's rich and ancient culinary culture. Each chapter examines a classic dish, from mapo tofu to Dongpo pork, knife-scraped noodles to braised pomelo pith, to reveal a singular aspect of Chinese gastronomy, whether it's the importance of the soybean, the lure of exotic ingredients or the history of Buddhist vegetarian cuisine.Meeting local food producers, chefs, gourmets and home cooks as she tastes her way across the country, Fuchsia invites readers to join her on an unforgettable journey into Chinese food as it is made, cooked, eaten and considered in its homeland. Weaving together historical scholarship, mouth-watering descriptions of food and on-the-ground research conducted over the course of three decades, Invitation to a Banquet is a lively, landmark tribute to the pleasures and mysteries of Chinese cuisine.
- kategorie
-
Knihy »
Poškozené zboží
Knihy » Cizojazyčná literatura » English literature » Nonfiction » Food & Drinks
- Nakladatel
- Penguin
- Rozměr
- 156 x 242 x 48
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 466
- Vydání
- 1
- isbn
- DEF0000079766
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 31.08.2023
- ean
- DEF0000079766
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE