5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba139 Kč
Běžně 349 Kč
Defekt
Stav Velmi dobrý
Vada Poškrábané desky, naražený hřbet a okraj desek, lehce zažloutlé ořezy stran.
Kniha ( měkká vazba )
49 Kč s DPH
Běžně 149 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení… Přejít na celý popis
Možná ten nejvíc explicitní, šokující a vzrušující román, co jste kdy četli... Více informací
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť!
3.3 z 5 3 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Jakub registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Obsahuje pár zajímavostí, ale celkově jsem se nic moc nedozvěděl.
Miroslav Špadrna registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Knížka obsahuje řadu zajímavostí, ale čekal jsem přece jen trochu více.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.