4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Hovory s řezníkem
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
NOVINKA Zpracování masa & Domácí zabijačka
-
Udírny a uzení
-
Divočák - recepty z kančího masa
-
Grilování
-
Rychlé večeře (Edice Apetit)
-
Řízky
-
Vášeň pro grilování
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
-
AKCE Na grilu
-
Snadné kuře
-
Zvěřinová kuchařka
-
AKCE Báječná kniha o burgerech a grilování
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
Oheň a dým
-
Klobásy a paštiky
-
Nože v kuchyni
-
Jídla z kuřecích prsou
-
BBQ
-
Polévky (Edice Apetit)
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!
Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa.
Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou).
Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni.
Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…).
Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.
S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé!
Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává.
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 215 x 282 x 12
- isbn
- 978-80-87575-14-7
- Počet stran
- 160
- datum vydání
- 1.04.2014
- ean
- 9788087575147
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE