3.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pondělí 23. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
702 Kč s DPH
Běžně 784 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. ? Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj… Přejít na celý popis
Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Domácí zabijačka
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Hovory s řezníkem
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Oheň a dým
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
AKCE BBQ
-
AKCE Báječná kniha o burgerech a grilování
-
Grilování
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
AKCE BBQ - Steaky a burgery
-
Vaříme v remosce
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Kniha o kávě - Průvodce světem kávy s recepty pro domácí přípravu
-
Řízky
-
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
-
NOVINKA Fotbalová kuchařka - Hoď se do varu!
-
AKCE Na grilu
-
Japonská kuchyně
-
Zvěřinová kuchařka
-
Nože v kuchyni
-
Famózní!
Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. ? Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj připravených. ? Podrobně se věnuje i surovinám, zařízením a postupům používaným při zpracování masa (jatečnictví, bourání a vykosťování masa, používaným obalům) a jeho uchovávání (tepelné opracování, solení, uzení). Přínosný je podrobný tabulkový přehled nejrůznějších závad a jejich příčin, které mohou vznikat při porážení, opracování masa i přípravě masných výrobků. ? Důležitá kapitola se věnuje domácí zabijačce prasete a přípravě zabijačkových výrobků. ? Závěrečná část knihy přináší receptury a postupy přípravy různých druhů masných výrobků (jaternic, jelítek, tlačenek, játrových výrobků, párků, klobás, salámů měkkých i trvanlivých, uzených mas, masových konzerv).Pro nové vydání knihu aktualizoval MVDR. Josef Kameník.
- Nakladatel
- Brázda
- Rozměr
- 168 x 237 x 24
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 238
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-88306-30-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 19.11.2024
- ean
- 9788088306306
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE