0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
In the past decades, Japanese food has become part of the global culinary scene: sushi, maki, miso soup, teriyaki, and tofu have found their way to our plates and palates. Japanese cooking not only harmoniously combines flavors and aesthetics, it is also praised for its nutritional and health benefits.This book introduces readers to the… Přejít na celý popis
Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Japan: The World Vegetarian
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
The Silver Spoon Pasta
-
Classic French Recipes
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
A Day in Hong Kong
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Old Prague Cookbook
-
The Food For Life Cookbook
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
Persian Feasts
-
The Food of Italy
-
NOVINKA Basque Country
-
Albert Can Cook
-
Ottolenghi COMFORT
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
The Palestinian Table
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Jamie´s Kitchen
-
NOVINKA PlantYou
In the past decades, Japanese food has become part of the global culinary scene: sushi, maki, miso soup, teriyaki, and tofu have found their way to our plates and palates. Japanese cooking not only harmoniously combines flavors and aesthetics, it is also praised for its nutritional and health benefits.This book introduces readers to the essence of Japanese cuisine: what are the basic ingredients and utensils? Which basic recipes need one know to cook Japanese style? Why is rice so important that the word "gohan" (rice) also means "meal"? More than 50 recipes of traditional yet simple Japanese dishes are explained step-by-step with tips and variants.Paris-based Laure Kié was born in Tokyo to a Japanese mother and a French father. Since her early years, she has been familiar with the traditions and secrets of Japanese cuisine thanks to frequent stays in her mother’s country. She shares the countless facets of Japanese culinary art in cooking classes.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- Tokyo
- Nakladatel
- Ullmann Publishing
- datum vydání
- 1.01.2015
- ean
- 9783848007547
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
- Rozměr
- 0x0mm
- isbn
- 978-3-8480-0754-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE