5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 23. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
899 Kč s DPH
Jsme transparentní
The author of our successful The Book of New Israeli Food returns with a cookbook devoted to the greatest hits of Jewish grandmothers from Minsk to Marrakesh: recipes that have traveled across continents and cultural borders, now brought to life for a new generation.Over thousands of years, Jews all over the world developed cuisines not only… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
I heart Naptime Cookbook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
A Short History of Drunkenness
-
The Food of Italy
-
The Food For Life Cookbook
-
The Food of Sicily
-
Taste
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Classic French Recipes
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Persian Feasts
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Italia con gusto e amore
-
The Silver Spoon Pasta
-
Food for Life
-
A Day in Hong Kong
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Old Prague Cookbook
-
NOVINKA The Pasta Queen
The author of our successful The Book of New Israeli Food returns with a cookbook devoted to the greatest hits of Jewish grandmothers from Minsk to Marrakesh: recipes that have traveled across continents and cultural borders, now brought to life for a new generation.Over thousands of years, Jews all over the world developed cuisines not only suited to their needs (kashrut, holidays, Shabbat) but also reflecting the influences of their neighbors and carrying memories from their past wanderings. These cuisines may now be on the verge of extinction, however, because practically none the Jewish communities in which these cuisines developed and thrived exist anymore. The only place all of these cuisines are still functional is Israel, where there are still a few first-generation cooks that know and love these dishes. Israel is, in a sense, a living laboratory of this beloved and endangered Jewish food; the 100 diversely flavored recipes here—from Jerusalem’s surprising, sweet kugel flavored with pepper to Bukharan’s hearty Ushapualau, a wondrous stew of beef, chickpeas, and carrots—were not chosen by an editor or a chef so much as by what Janna Gur calls “natural selection.” These are the dishes that, though rooted in their original provenance, have been embraced by Israelis from throughout the Diaspora and have become part of Israel’s culinary landscape. Aimed to educate and delight the grandchildren and even great-grandchildren of those who carried their cuisines on journeys far from their orginal homes, Jewish Soul Food proceeds from the premise that the only way to preserve traditional cuisine is to cook it. The book offers all cooks the “greatest hits” from a fascinating food culture—a chance to enrich their cooking repertoire and at the same time help to preserve a valuable part of Jewish heritage and its collective “soul.”(With full-color photographs throughout.)
- Nakladatel
- Schocken Books
- Rozměr
- 22,3 x 28,7 x m
- isbn
- 978-0-8052-4308-6
- Počet stran
- 240
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9780805243086
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE