0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The debut cookbook from the landmark East London restaurant, showcasing a collection of contemporary Turkish recipes Discover the food and stories of Mangal II, one of London’s most vibrant food destinations, thanks to the dynamic vision of the Dirik brothers. Following in the footsteps of their father, the Turkish chef Ali Dirk who immigrated… Přejít na celý popis
Volné pokračování bestselleru Bábovky plné známých i nových postav, vztahů a emocí. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Crumbs
-
Classic French Recipes
-
Clare Smyth: Core
-
Persian Feasts
-
The Food For Life Cookbook
-
The Food of Sicily
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Taste : My Life Through Food
-
Signature Cocktails
-
NOVINKA PlantYou
-
Albert Can Cook
-
Sobremesa
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Crarter's Kitchen
-
Country Comfort
-
The Food of Italy
-
The Palestinian Table
-
Jamie´s Kitchen
-
A Day in Hong Kong
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
The Connaught Bar
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
The debut cookbook from the landmark East London restaurant, showcasing a collection of contemporary Turkish recipes Discover the food and stories of Mangal II, one of London’s most vibrant food destinations, thanks to the dynamic vision of the Dirik brothers. Following in the footsteps of their father, the Turkish chef Ali Dirk who immigrated to London and opened the UK’s first ocakbasi, Mangal I, in 1994, his sons have modernised Anatolian cuisine for the 21st century. Through heartfelt essays about the food, creativity, and legacy of the restaurant and more than 60 original recipes, readers discover delicious signature recipes such as Cull Yaw Köfte with Grilled Apple Sauce, Grilled Chickpea Hummus, Sourdough Pide, Mushroom Manti, and Tahini Tart – all by Sertaç Dirik, one of the most talented chefs of his generation.
A foreword by Action Bronson further tells the story of the one-of-a-kind foodie destination beloved by devoted locals and restaurant fans from around the world.
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 214 x 279 x 26
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 248
- Hmotnost
- 1124 g
- isbn
- 978-1-83866-849-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 10.10.2024
- ean
- 9781838668495
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE