0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 11. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
738 Kč s DPH
Běžně 825 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia… Přejít na celý popis
Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Complete Book of French Cooking
-
Cooking on Fire
-
Classic French Recipes
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
French Boulangerie
-
The Italian Cookery Course
-
Jamie´s Kitchen
-
The Food of Italy
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Coffee Art Masterclass: 50 incredible coffee designs for the home barista
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Levantine Vegetarian
-
The Palestinian Table
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA At My Italian Table
''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who''d gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy.'' AA GILL, The TimesThis is the classic guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette. Bon appetit!
- Nakladatel
- Penguin
- Hmotnost
- 1252 g
- isbn
- 978-0-241-95339-6
- Počet stran
- 784
- datum vydání
- 3.03.2011
- ean
- 9780241953396
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE