0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V úterý 21. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
738 Kč s DPH
Běžně 825 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia… Přejít na celý popis
Co nám přinese nový rok, to ještě nevíme, ale rozhodli jsme se, že je třeba ho začít novým čtením! Desítky knížek jsme na e-shopu i v prodejnách zlevnili až o 95 %. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Jamie´s Kitchen
-
The Food of Italy
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Italia con gusto e amore
-
Crumbs
-
The Food of Sicily
-
The Silver Spoon Pasta
-
Albert Can Cook
-
The Palestinian Table
-
PlantYou
-
Basque Country
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
At My Italian Table
-
The Asian Pantry
-
The New Homemade Kitchen
''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who''d gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy.'' AA GILL, The TimesThis is the classic guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette. Bon appetit!
- Nakladatel
- Penguin
- Hmotnost
- 1254 g
- isbn
- 978-0-241-95339-6
- Počet stran
- 784
- datum vydání
- 3.03.2011
- ean
- 9780241953396
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE