0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 5. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
738 Kč s DPH
Běžně 825 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia… Přejít na celý popis
Prokleté vraždy, inteligentní detektiv a psychotický padouch. Na japonské střední škole začíná hra na život a na smrt... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Complete Book of French Cooking
-
Cooking on Fire
-
Classic French Recipes
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
French Boulangerie
-
The Italian Cookery Course
-
Jamie´s Kitchen
-
The Food of Italy
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Italia con gusto e amore
-
NOVINKA Crumbs
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Coffee Art Masterclass
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
The Palestinian Table
-
The Levantine Vegetarian
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who''d gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy.'' AA GILL, The TimesThis is the classic guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette. Bon appetit!
- Nakladatel
- Penguin
- Hmotnost
- 1252 g
- isbn
- 978-0-241-95339-6
- Počet stran
- 784
- datum vydání
- 3.03.2011
- ean
- 9780241953396
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE