Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání

Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

536 Kč s DPH
Běžně 599 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami. V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již druhé vydání. Celkem se prodalo přes 45… Přejít na celý popis

Podzim v Česku s příběhy bez hranic Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami. V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již druhé vydání. Celkem se prodalo přes 45 000 ks! Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a snadné. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu. V knize najdete přes 80 receptů. Mnoho receptů je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval. Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé. Celou knihu recenzovala Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci a výživu.

Sdílet

Nakladatel
Smart Press
Rozměr
207 x 230 x 25
datum vydání
13.09.2019
isbn
978-80-88244-13-4
Počet stran
336
Hmotnost
1000 g
datum dotisku
13.09.2019
ean
9788088244134
Vazba
pevná vazba
Vydání
2
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 536 Kč Nápověda