0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular and widely lauded Pok Pok restaurants. After decades spent traveling throughout Thailand, Andy Ricker wanted to bring the country's famed street food stateside. In 2005 he opened Pok Pok, so named for the sound a pestle makes when it strikes a… Přejít na celý popis
Snový hřejivý příběh o tom, jak knihy mohou nejen změnit životy, ale dokonce je i zachránit... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Food of Italy
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Taste : My Life Through Food
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
The Asian Pantry
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Five Nights at Freddy´s Cook Book
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
NOVINKA Modernist Bread at Home
-
Cooking on Fire
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Levantine Vegetarian
-
Dairy Delights: The Home Creamery
A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular and widely lauded Pok Pok restaurants.
After decades spent traveling throughout Thailand, Andy Ricker wanted to bring the country's famed street food stateside. In 2005 he opened Pok Pok, so named for the sound a pestle makes when it strikes a clay mortar, in an old shack in a residential neighborhood of Portland, Oregon. Ricker's traditional take on Thai food soon drew the notice of the New York Times and Gourmet magazine, establishing him as a culinary star. Now, with his first cookbook, Ricker tackles head-on the myths that keep people from making Thai food at home: that it's too spicy for the American palate or too difficult to source ingredients.
Ricker shares more than fifty of the most popular recipes from Thailand and his Pok Pok restaurants--ranging from Khao Soi Kai (Northern Thai curry noodle soup with chicken) to Som Tam Thai (Central Thai-style papaya salad) to Pok Pok's now-classic (and obsessed-over) Fish-Sauce Wings. But Pok Pok is more than just a collection of favorite recipes: it is also a master course in Thai cooking from one of the most passionate and knowledgeable authorities on the subject. Clearly written, impeccably tested recipes teach you how to source ingredients; master fundamental Thai cooking techniques and skills; understand flavor profiles that are unique to Southeast Asian cuisine; and combine various dishes to create show-stopping, well-balanced meals for family and friends. Filled with thoughtful, colorful essays about Ricker's travels and experiences, Pok Pok is not only a definitive resource for home cooks, but also a celebration of the rich history, vibrant culture, and unparalleled deliciousness of Thai food.
- Nakladatel
- Ten Speed Press
- Rozměr
- 205 x 259 x 27 mm
- datum vydání
- 26.11.2013
- ean
- 9781607742883
- Počet stran
- 272
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-60774-288-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE