0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Kuchařská příručka věnovaná jednomu z celosvětově nejrozšířenějších pokrmů - polévkám obsahuje na 250 receptů. Autorka čerpala především z české polévkové tradice, jako je dršťková, hovězí, zelňačka či bramboračka, a zpestřila ji inspirativními příklady z regionální i zahraniční kuchyně. Text doplňuje barevná fotografická příloha. Edice… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Kuchařská příručka věnovaná jednomu z celosvětově nejrozšířenějších pokrmů - polévkám obsahuje na 250 receptů. Autorka čerpala především z české polévkové tradice, jako je dršťková, hovězí, zelňačka či bramboračka, a zpestřila ji inspirativními příklady z regionální i zahraniční kuchyně. Text doplňuje barevná fotografická příloha. Edice VaříTeMi.
- Nakladatel
- TeMi
- Rozměr
- 148x210mm
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 104
- Hmotnost
- 206 g
- isbn
- 978-80-87156-05-6
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.12.2008
- ean
- 9788087156056
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.