4.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pondělí 30. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
250 Kč s DPH
Běžně 279 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jaká opravdu byla česká kuchyně v oněch podivuhodných dobách, kdy Země ještě byla placatá, České království mocné, všechny potraviny bio a lokální, a vzácné koření přiváželi kupci po nebezpečných cestách z podivných a dalekých končin, které téměř nikdo neznal a neuměl si je ani představit? Zajímá vás, kde se v české kuchyni vzala svíčková, jak… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Gastronomie českého středověku
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Evoluce českého jídla
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Tajné staročeské recepty
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Atlas chutí
-
Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
AKCE Nejlepší recepty z celého světa
-
Klasická česká kuchařka
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Taste of Red
-
Pochoutky z horské chaloupky
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Přátelé. Oficiální kuchařka podle seriálu
-
Česká kuchařka
-
Knedlíky a noky
-
Naše kuchařka
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
Jaká opravdu byla česká kuchyně v oněch podivuhodných dobách, kdy Země ještě byla placatá, České království mocné, všechny potraviny bio a lokální, a vzácné koření přiváželi kupci po nebezpečných cestách z podivných a dalekých končin, které téměř nikdo neznal a neuměl si je ani představit?
Zajímá vás, kde se v české kuchyni vzala svíčková, jak to bylo se starodávnou specialitou české kuchyně – španělskými ptáčky, jak servírovat páva, co je šilkrůta nebo co je to vydávený zoft?
V této knize se navíc dočtete i o zdravé stravě našich předků, slušných způsobech při jídle
bez příborů nebo veselém hodování krále Václava IV. v lázni. Dozvíte se o české středověké kuchyni a vaření před vynálezem kuchyňského sporáku spolu s řadou receptů, které si můžete doma sami vyzkoušet.
- Nakladatel
- Triton
- Rozměr
- 139 x 199 x 16
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 192
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7684-244-1
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.12.2023
- ean
- 9788076842441
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE