0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Poslední kusy lze odebrat pouze na vybraných prodejnách
- Doručení Doručení domů není možné
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
285 Kč s DPH
Jsme transparentní
Publikace přináší historické recepty ze zámeckých kuchyní, které byly objeveny mezi archivními zápisy a pocházejí z přelomu 19. a 20. století. Recepty si zapsaly majitelky zámků v Kanicích a Lštění (okres Domažlice) a v Halži (okres Tachov). Vedle receptů kniha obsahuje historické úvody k jednotlivým sídlům a osudy osob, s nimiž recepty… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Sladká první republika
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni
-
Cestami poutníků aneb kostely, kostelíky a kaple okresu Domažlice díl II.
-
Krkonošská kuchařka
-
Česká kuchařka
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Farská kuchařka
-
Pražská kuchyně běžná i sváteční
-
Stůl plný dobrot
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Pochoutky z horské chaloupky
-
Recepty ze zájezdního hostince
-
Naše kuchařka
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni
-
Babiččiny regionální recepty za pár kaček
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři
-
NOVINKA Tajné staročeské recepty
-
Remoska v moderní i babiččině kuchyni
-
Sezónní ovoce v naší kuchyni
Publikace přináší historické recepty ze zámeckých kuchyní, které byly objeveny mezi archivními zápisy a pocházejí z přelomu 19. a 20. století. Recepty si zapsaly majitelky zámků v Kanicích a Lštění (okres Domažlice) a v Halži (okres Tachov). Vedle receptů kniha obsahuje historické úvody k jednotlivým sídlům a osudy osob, s nimiž recepty souvisejí. Na 160 receptů je doplněno fotografiemi pokrmů i fotografiemi kuchařek, které si je zapsaly. Je volným pokračováním knihy "Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí". Publikace vychází v česko-německém jazyce v překladu Aleny Vondrušové. Knihou čtenáře provází ilustrace Jany Šlechtové.
- Nakladatel
- Český les
- datum vydání
- 11.03.2015
- ean
- 9788087316344
- Počet stran
- 144
- jazyk
- němčina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-80-87316-34-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE