Rhapsodic
Rhapsodic - Laura Thalassa Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Callypso Lillis is a siren with a very big problem, one that stretches up her arm and far into her past. For the last seven years she's been collecting a bracelet of black beads up her wrist, magical IOUs for favors she's received. Only death or repayment will fulfill the obligations. Only then will the beads disappear. Everyone knows that… Přejít na celý popis

Říjen je měsícem komiksu! Sleva až 33 % Připravte se na měsíc plný dobrodružství, napětí a skvělých příběhů! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Callypso Lillis is a siren with a very big problem, one that stretches up her arm and far into her past. For the last seven years she's been collecting a bracelet of black beads up her wrist, magical IOUs for favors she's received. Only death or repayment will fulfill the obligations. Only then will the beads disappear.




Everyone knows that if you need a favor, you go to the Bargainer to make it happen. He's a man who can get you anything you want ... at a price. And everyone knows that sooner or later he always collects.




But for one of his clients, he's never asked for repayment. Not until now. When Callie finds the fae king of the night in her room, a grin on his lips and a twinkle in his eye, she knows things are about to change. At first it's just a chaste kiss-a single bead's worth-and a promise for more.




For the Bargainer, it's more than just a matter of rekindling an old romance. Something is happening in the Otherworld. Fae warriors are going missing one by one. Only the women are returned, each in a glass casket, a child clutched to their breast. And then there are the whispers among the slaves, whispers of an evil that's been awoken.


If the Bargainer has any hope to save his people, he'll need the help of the siren he spurned long ago. Only, his foe has a taste for exotic creatures, and Callie just happens to be one.

Sdílet

Nakladatel
Laura Thalassa
Rozměr
134 x 204 x 29
jazyk
angličtina
Počet stran
407
Vydání
1
isbn
978-1-942662-33-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.06.2021
ean
9781942662334
  • Jana Palkovská Jana Palkovská

    Vždy, když obálka knihy hlásá, že tohle je zaručeně fantasy ve stylu S. J. Maas, jsem na pozoru. Ne však nadšením jako spíš obavami. Sarah se totiž hned tak něco nepřiblíží, ale, dámy a pánové, Rapsodie si toto označení opravdu zaslouží. Autorka Laura Thalassa vás totiž stejně jako Maas lapne během několika stran a zavede do světa, kde se to nadpřirozenými bytostmi jen hemží a odkud pro vás nebude cesty ven…

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 94 hodnocení čtenářů

70× 5 hvězdiček 19× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Barunka reader registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    O. Můj. Bože! Tohle byla snad ta nejlepší fantasy knížka kterou jsem kdy přečetla. Absolutně to nechápu. Autorka dokázala to, co žádná jiná a to nenechat mě vydechnout. Ani na minutu. Napínavé, vzrušující a žhavé. Neskutečně se těším na další díly!!!❤️❤️❤️

    Přečíst více
  • S.nosem.v.knize registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    "Pravda nebo fant?" Tak tohle bylo něco! Věta na obálce "pro fanoušky Sarah J. Maas" je rozhodně pravdivá. Hlavní postavy jsou od prvních stran sympatické. Miluju jejich slovní přestřelky, kde je minimum vulgarit a pokud už se vyskytnou, tak jen proto, aby perfektně zapadly a daly všemu šmrnc (což se v knihách a vlastně i všude jinde stává jen zřídkakdy). Malý příklad za všechny: "Já vládnu Říši noci. Můj lid mě zná jako Jeho Výsost Desmonda Flynna nebo také jako císaře večerních hvězd, pána tajemství, vládce stínů a krále chaosu. Protipólem Říše noci je Říše dne. Té vládne Janus, pán průchodů, král řádu, pravdomluvný, světlonoš a prvotřídní kokot." V knize jsou dvě dějové linky - Calliina minulost a současnost. Nijak mě to ale nerušilo, snad jen párkrát, když v jedné z nich došlo k náhlému zvratu a já musela listovat o pár stran dál, abych věděla, co se stane. Až pak jsem se mohla vrátit ke druhému příběhu. Rozhodně doporučuji všemi deseti!

    Přečíst více
  • Petra Holková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tohle bylo úžasné. Callie a Des jsou pro sebe stvořeni a je to poznat. Máme zde překvapivý zvrat událostí a velkým plusem byl vývoj postav.

    Přečíst více
  • Martina Juríková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Top top top!!!! Kniha má neskutočný náboj, číta sa to samé a od série Dvory od Maas ma asi nič tak nepohltilo ako toto... Bolo to úžasné a teším sa, že budu preložené všetky 3 časti. Jednoznačne základnám medzi moje top knihy a budem sa k nej vracať.

    Přečíst více
  • knihomolka_jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Pokud jste fandové víl a Dvorů je pravděpodobné, že se vám tato fantasy bude líbit. Je zajímavá a zároveň zasazená do světa lidí i světa víl. A musím říct, že jsem zvědavá na pokračování.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 491 Kč Nápověda