4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto - ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními - mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období. A tak se díky více než 300 receptům… Přejít na celý popis
Volné pokračování bestselleru Bábovky plné známých i nových postav, vztahů a emocí. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Saláty pro každou příležitost
-
Ryby na talíři
-
Saláty ze Svatojánu
-
Kuchařka z rybářské chaty
-
Tajné zeleninové recepty
-
Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem
-
Neuvěřitelné historky
-
Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně
-
Což takhle dát si... Chřest
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
-
Recepty se zeleninou beze zbytků
-
Saláty a pomazánky - 78 skvělých receptů
-
Velká škola předkrmů
-
Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)
-
Hojnost - Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
-
Zelenina
-
Zelenina z jednoho hrnce
-
Jak grilovat zeleninu
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Luštěniny ze Svatojánu
Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto - ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními - mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období. A tak se díky více než 300 receptům vydáváme na cestu za saláty Andalusie, Katalánska, Languedocu, Provence, Piemontu, Sardinie, Řecka, ale i Libanonu, Egypta či Maroka, kde můžeme objevovat tajemství česnekových majonéz, baklažánů, artyčoků, parmic, bazalky, kaviárů, lilků, darů moře, karotek, kmínu či zeleného pepře. Po cestě se pak mnohé dovíme i o historii jednotlivých ingrediencí, o jejich nutriční hodnotě, o tom jak je důležitá přípravná fáze, a také se nám dostane několik rad, jak vyrazit na piknik s těmi nejlepšími sendviči a jaký nejvhodnější aperitiv k nim použít.
- Nakladatel
- Volvox Globator
- Rozměr
- 150 x 210 x 20
- isbn
- 978-80-7207-648-2
- Počet stran
- 320
- datum vydání
- 23.10.2007
- ean
- 9788072076482
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE