0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
Meat eating is often a contentious subject, whether considering the technical, ethical, environmental, political, or health-related aspects of production and consumption. This book is a wide-ranging and interdisciplinary examination and critique of meat consumption by humans, throughout their evolution and around the world. Setting the scene… Přejít na celý popis
K nákupu nad 499 Kč v našich knihkupectvích získáte jako dárek Vánoční Dobrou záložku, za jejíž tvorbou stojí oblíbená knižní ilustrátorka Adéla Stopka! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How to Eat Chocolate
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Glucose Revolution
-
The Food of Sicily
-
The Food of Italy
-
The Food For Life Cookbook
-
Sobremesa
-
NOVINKA Basque Country
-
Café Cecilia Cookbook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Greekish
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Crarter's Kitchen
-
Signature Cocktails
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Ottolenghi COMFORT
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Connaught Bar
Meat eating is often a contentious subject, whether considering the technical, ethical, environmental, political, or health-related aspects of production and consumption. This book is a wide-ranging and interdisciplinary examination and critique of meat consumption by humans, throughout their evolution and around the world. Setting the scene with a chapter on meat s role in human evolution and its growing influence during the development of agricultural practices, the book goes on to examine modern production systems, their efficiencies, outputs, and impacts. The major global trends of meat consumption are described in order to find out what part its consumption plays in changing modern diets in countries around the world. The heart of the book addresses the consequences of the "massive carnivory" of western diets, looking at the inefficiencies of production and at the huge impacts on land, water, and the atmosphere. Health impacts are also covered, both positive and negative.
In conclusion, the author looks forward at his vision of rational meat eating , where environmental and health impacts are reduced, animals are treated more humanely, and alternative sources of protein make a higher contribution. Should We Eat Meat? is not an ideological tract for or against carnivorousness but rather a careful evaluation of meat's roles in human diets and the environmental and health consequences of its production and consumption. It will be of interest to a wide readership including professionals and academics in food and agricultural production, human health and nutrition, environmental science, and regulatory and policy making bodies around the world.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- populární věda
- Nakladatel
- John Wiley & Sons
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-118-27872-7
- Počet stran
- 280
- datum vydání
- 1.05.2013
- ean
- 9781118278727
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE