0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
There is no other city quite like Rome. Once capital of the world, this vibrant metropolis is steeped in awe-inspiring architectural, cultural and culinary history. It sits in the historical region of Lazio, somewhat overshadowing the rest of the region's history and natural beauty. The neighbouring region of Campania, may claim its own… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Food of Italy
-
The Food For Life Cookbook
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Food of Sicily
-
Taste : My Life Through Food
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
The Silver Spoon Pasta
-
Italia con gusto e amore
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
Persian Feasts
-
Albert Can Cook
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Crarter's Kitchen
-
Café Cecilia Cookbook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Sobremesa
-
A Day in Hong Kong
-
Old Prague Cookbook
There is no other city quite like Rome. Once capital of the world, this vibrant metropolis is steeped in awe-inspiring architectural, cultural and culinary history. It sits in the historical region of Lazio, somewhat overshadowing the rest of the region's history and natural beauty. The neighbouring region of Campania, may claim its own sprawling capital, Naples, as the food capital of Italy: it is, after all, the birthplace of some of Italy?s most famous dishes. Lazio and Campania, along with the wild landscape of Abruzzo and Molise, make up the central area of Italy, and, to the west, Sardinia nestles in the glistening turquoise sea, with a landscape, people and food culture that are quite distinct from mainland Italy.This stunning new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fabulous introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia, as well as an exploration into the many festivals and celebrations that take place in the cities, towns and villages, and the traditional foods that accompany them. An in-depth guide to the classic ingredients of the area follows, including quintessentially Italian foods, such as pasta, artichokes and tomatoes; cheeses, such as mozzarella, pecorino and scamorza; and local delicacies, such as milk-fed lamb and the highly prized saffron.The recipe section contains 65 authentic recipes from central Italy and Sardinia, with chapters covering all the courses, including Soups and Antipasti; Pasta, Gnocchi and Rice; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Eggs, vegetables and Cheese; and Desserts and Baking. Dishes include world-famous classics, such as Pizza Napoletana, Pasta Carbonara and Chicken Cacciatora, as well as lesser-known regional specialites, such as Sardinian Saffron Risotto, Scamorza Crostini and Caprese Cake.With 370 inspiring colour photographs and a variety of cook's tips and variations, this book is perfect for anyone who wants to cook the world-famous dishes of Rome and Naples, and explore the wonderful cuisine of their surrounding regions.
- Nakladatel
- Aquamarine
- datum vydání
- 1.01.2011
- ean
- 9781903141885
- Počet stran
- 128
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-903141-88-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE