0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Tales from the Belly of Japan 'The next Bill Bryson.’ New York Times In this often hilarious yet deeply researched book, food and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier … Přejít na celý popis
K nákupu nad 499 Kč v našich knihkupectvích získáte jako dárek Vánoční Dobrou záložku, za jejíž tvorbou stojí oblíbená knižní ilustrátorka Adéla Stopka! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Japan: The World Vegetarian
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
The Food of Italy
-
The Food of Sicily
-
Defektní The Meaning of Beer (Defekt)
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Food for Life
-
Café Cecilia Cookbook
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
NOVINKA Basque Country
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Jamie´s Kitchen
-
The Silver Spoon Pasta
-
Glucose Revolution
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Old Prague Cookbook
-
A Day in Hong Kong
-
Crarter's Kitchen
Tales from the Belly of Japan
'The next Bill Bryson.’ New York Times
In this often hilarious yet deeply researched book, food and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier (which resulted in the award-winning international bestseller Sushi and Beyond).
Over the last decade the country’s restaurants have won a record number of Michelin stars and its cuisine was awarded United Nations heritage status. The world’s top chefs now flock to learn more about the extraordinary dedication of Japan’s food artisans, while the country’s fast foods – ramen, sushi and yakitori – have conquered the world. As well as the plaudits, Japan is also facing enormous challenges. Ironically, as Booth discovers, the future of Japan’s culinary heritage is under threat.
Often venturing far off the beaten track, the author and his family discover intriguing future food trends and meet a fascinating cast of food heroes, from a couple lavishing love on rotten fish, to a chef who literally sacrificed a limb in pursuit of the ultimate bowl of ramen, and a farmer who has dedicated his life to growing the finest rice in the world… in the shadow of Fukushima. They dine in the greatest restaurant in the world, meet the world champion of cakes, and encounter wild bears. Booth is invited to judge the world sushi championship, ‘enjoys’ the most popular Japanese dish you have never heard of aboard a naval destroyer, and unearths the unlikely story of the Englishwoman who helped save the seaweed industry.
Sushi and Beyond was also a bestseller in Japanese where its success has had improbable consequences for Booth and his family. They now star in their own popular cartoon series produced by national broadcaster NHK.
- Nakladatel
- Vintage Publishing
- datum vydání
- 1.01.2017
- ean
- 9781910702949
- Počet stran
- 336
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- měkká vazba
- isbn
- 978-1-910702-94-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE