The Mediterranean Cook

Autor Meni Valle

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

797 Kč s DPH
Běžně 890 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

A celebration of seasonal produce, the Mediterranean way. 'Warm and generous, Meni’s recipes are a celebration of seasonality sprinkled with a bit of nostalgia for a simple, Mediterranean way of life.' – Emiko Davies 'Meni invites us into her kitchen & hands out tidbits of information amongst wonderful things like pickled peppers stuffed… Přejít na celý popis

Půlměsíční město: Rod plamene a stínu Bryce se snaží vrátit do Midgardu, kde je vše, co miluje. Hunt je uvězněn a zoufale touží Bryce pomoci. Jak se oba vypořádají s nebezpečím a komu mohou věřit? Napětí a emoce na každé stránce zaručeny! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

A celebration of seasonal produce, the Mediterranean way. 'Warm and generous, Meni’s recipes are a celebration of seasonality sprinkled with a bit of nostalgia for a simple, Mediterranean way of life.' – Emiko Davies 'Meni invites us into her kitchen & hands out tidbits of information amongst wonderful things like pickled peppers stuffed with cabbage, chocolate and fig tart, bouyourdi and home-made filo; Lovely, seasonal, abundant Mediterranean food for sharing with beautiful photography.' – Tessa Kiros Escape to the Mediterranean with Meni Valle’s celebration of the fresh and flavour-packed cuisine of the region, with more than 75 vegetarian recipes. From roasted eggplants and tangy artichokes to perfectly flaky pastry boats and juicy grilled plums and figs, each dish is an invitation to savour the sensational flavours of the countries that border the Mediterranean.Following slow food values, Valle’s recipes are simple and seasonal, showcasing how to get the best out of fresh, local produce, all year round. Featuring beautiful photographs of each recipe, as well as step-by-step images to guide the reader through more intricate preparations, The Mediterranean Cook is a heartfelt and beautifully captured homage to a cuisine rich in flavour and history. Fans of Alison Roman, Diana Henry and Elizabeth David will adore this warm, salty-aired celebration of Mediterranean produce.

Sdílet

Nakladatel
Smith Street Books
Rozměr
21,7 x 26,2 x m
isbn
978-1-922754-87-5
Počet stran
232
datum vydání
27.02.2024
ean
9781922754875
Vazba
pevná vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 797 Kč Nápověda