0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
In the late 1970s, the George Eastman Museum approached a group of photographers to ask for their favorite recipes and food-related photographs to go with them, in pursuit of publishing a cookbook. Playing off George Eastman’s own famous recipe for lemon meringue pie, as well as former director Beaumont Newhall’s love of food, the cookbook… Přejít na celý popis
Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food For Life Cookbook
-
Old Prague Cookbook
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Joshua Weissman: An Unapologetic Cookbook. #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
I heart Naptime Cookbook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Albert Can Cook
-
NOVINKA PlantYou
-
Crumbs
-
Country Comfort
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Crarter's Kitchen
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
Sobremesa
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Food of Italy
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Food of Sicily
In the late 1970s, the George Eastman Museum approached a group of photographers to ask for their favorite recipes and food-related photographs to go with them, in pursuit of publishing a cookbook. Playing off George Eastman’s own famous recipe for lemon meringue pie, as well as former director Beaumont Newhall’s love of food, the cookbook grew from the idea that photographers’ talent in the darkroom must also translate into special skills in the kitchen. The recipes do not disappoint, with Robert Adams’s Big Sugar Cookies, Ansel Adams’s Poached Eggs in Beer, Richard Avedon’s Royal Pot Roast, Imogen Cunningham’s Borscht, William Eggleston’s Cheese Grits Casserole, Stephen Shore’s Key Lime Pie Supreme, and Ed Ruscha’s Cactus Omelet, to name a few. The book was never published, and the materials have remained in George Eastman Museum's collection ever since. Now, forty years later, this extensive and distinctive archive of untouched recipes and photographs are published in The Photographer’s Cookbook for the first time. The book provides a time capsule of contemporary photographers of the 1970s—many before they made a name for themselves—as well as a fascinating look at how they depicted food, family, and home, taking readers behind the camera and into the hearts, and stomachs of some of photography’s most important practitioners.Lisa Hostetler (essay) is curator of photography at George Eastman Museum, Rochester, New York. Previously she worked as curator at the Smithsonian American Art Museum in Washington, D.C., and the Milwaukee Art Museum, where she curated exhibitions including Taryn Simon: Photographs and Texts, In Living Color: Photographs by Saul Leiter, and Color Rush: 75 Years of Color Photography in America—for which she worked as an editor on an accompanying title published by Aperture in 2013.
- Nakladatel
- Aperture
- datum vydání
- 1.01.2015
- ean
- 9781597113571
- Počet stran
- 160
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-59711-357-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE