0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Pickling is one of the oldest and easiest methods of preserving vegetables. Many of us remember the savor of home-made pickles from grandma's garden, and huge steaming pots and delicious pickles eaten all year round. Home pickling is back to trend, as the desire to know where and how foods are prepared increases. This book provides an insight… Přejít na celý popis
Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food For Life Cookbook
-
An Unapologetic Cookbook
-
The Asian Pantry
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Dinner
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Old Prague Cookbook
-
Jamie´s Kitchen
-
Ottolenghi COMFORT
-
A Day in Hong Kong
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
How to Eat Chocolate
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Albert Can Cook
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
Persian Feasts
-
The New Homemade Kitchen
-
Coffee Creations: 90 delicious recipes for the perfect cup
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Pocha
-
The Food of Italy
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
How to Eat 30 Plants a Week
Pickling is one of the oldest and easiest methods of preserving vegetables. Many of us remember the savor of home-made pickles from grandma's garden, and huge steaming pots and delicious pickles eaten all year round. Home pickling is back to trend, as the desire to know where and how foods are prepared increases. This book provides an insight into the traditional techniques and local delicacies, such as the Korean kimchi and the Balkan sarma, as well as the universal classics (cucumbers, beetroots, cabbage). With guidelines on equipment and preparation, useful hints on cooking and important tips to remember, it distils the knowledge of earlier generations into a jarful of simple, foolproof recipes that will give endless delight both to make and to taste. You will learn more about the nutritional benefits of pickles and their richness in vitamins. Richly illustrated and with a comprehensive and exciting recipe list, this is the perfect sourcebook for every cook who wishes to rediscover pickles.
- Nakladatel
- Ullmann Publishing
- datum vydání
- 1.01.2013
- ean
- 9783848006786
- Počet stran
- 144
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-3-8480-0678-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE