The Taste of America (bazar)

Autor Jeff Andrews

The Taste of America (bazar) - Jeff Andrews Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Se slevou nabízíme exemplář s drobnými vadami na obálce knihy The Taste of America is a compendium of the best food in the USA. From the finest artisan cheeses to the fieriest chili sauce to the juiciest oysters, it is a celebration of the very best food produced in America, selected by renowned food expert and passionate eater, Colman Andrews… Přejít na celý popis

Leoš Kyša: Syndikát Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Se slevou nabízíme exemplář s drobnými vadami na obálce knihy The Taste of America is a compendium of the best food in the USA. From the finest artisan cheeses to the fieriest chili sauce to the juiciest oysters, it is a celebration of the very best food produced in America, selected by renowned food expert and passionate eater, Colman Andrews. It covers 250 of the most exceptional food products manufactured and on sale in the USA (whether on a small or a large scale), with an emphasis on those with distinctive regional characteristics, including but not limited to dairy products, oils, vinegars, sauces, flours, syrups, breads, hams, cakes, confectionery, and preserves. It will also cover the best fresh ingredients, again emphasizing those with distinctive regional characteristics, including fruit and vegetables, seafood, and meat. Each item has a lively and accessible text of no less than 300 words detailing its history, production methods, and applications, along with a description that vividly evokes its flavour and aromas in an engaging way that makes the reader want to seek it out. Specially commissioned illustrations by Joël Penkman accompany many of the texts. The book opens with an introduction by Colman Andrews and is structured into chapters according to food type. It includes a directory of producers providing details of how to obtain every product.

Sdílet

Nakladatel
Phaidon
datum vydání
1.01.2012
ean
9780714865829
Počet stran
288
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-0-7148-6582-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda