0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Time is the highly anticipated follow-up to the award-winning Gather. In it Gill Meller distills the essence of his approach to food and cooking time spent in the kitchen, with good ingredients, makes for the best possible way of life. Morning, daytime and night these are the touchstones of our days, and days are the markers of our years. Gill… Přejít na celý popis
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The New Homemade Kitchen
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Jamie´s Kitchen
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Crarter's Kitchen
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
Cooking on Fire
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Lessons in Chemistry
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Levantine Vegetarian
-
The Asian Pantry
-
The Palestinian Table
-
Sweet
-
Persiana Everyday
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Garden Chef
-
The Food of Italy
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
Classic French Recipes
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
Time is the highly anticipated follow-up to the award-winning Gather. In it Gill Meller distills the essence of his approach to food and cooking time spent in the kitchen, with good ingredients, makes for the best possible way of life. Morning, daytime and night these are the touchstones of our days, and days are the markers of our years. Gill's unique dishes fit within this framework, moving through the seasons, from freshness and light, to comfort and warmth. Gill's dishes follow the course of the day: simple breakfasts (wild mushroom & sausage chachouka, buckwheat pancakes), glorious seasonal lunches (steamed vegetables with tamari, honey & sunflower seeds, chicken with chamomile, tomato & anchovy tart, date, olive oil & fennel cake), evening gatherings in the soft glow of summer or chill of winter (lentil dhal with crispy kale, roast pheasant with parsnips & chorizo, ceviche with rhubarb, lemon & chilli, treacle tart with thyme & orange, quince & vanilla crème brûlée). This is the best of modern British cooking, from the most exciting new voice in food writing. Praise for Gill's previous book, Gather: Gather does for contemporary British food what Ottolenghi has done for contemporary Middle Eastern cooking... Beautiful writing, beautiful food, this is an exquisite book that I cannot stop reading. Nigella Lawson My book of the autumn and possibly of the year... Gather is a perfect expression of something food writers have been trying to define for the past three decades: modern British cooking. Diana Henry About the Author Gill Meller is Group Head Chef at River Cottage HQ and has worked closely with the team there for over 10 years, as well as appearing on the television series. Gill writes for numerous publications including delicious magazine, and his first book, Gather, won the Fortnum and Mason award for Best Debut Food Book in 2017.
- Nakladatel
- Quadrille Publishing Ltd
- Rozměr
- 195 x 256 x 38
- datum vydání
- 1.08.2018
- ean
- 9781787130319
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-78713-031-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola