0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Archeoložka a historička, která se zabývá i historií potravin, stolování a přípravy pokrmů (mj. Jak se jedlo ve starověku) přináší jak obsáhlý receptář převedený na současné míry a váhy z kuchařek 18. a 19. století, tak čtivý úvod o kuchyni, stolování, pokrmech i o zdomácnění kávy, čaje, zmrzliny a dalších nápojů a jídel.
Bývalá apatykářka Maomao se díky svým znalostem medicíny a bystrému úsudku zaplétá do intrik a tajemství císařského dvora.
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
Archeoložka a historička, která se zabývá i historií potravin, stolování a přípravy pokrmů (mj. Jak se jedlo ve starověku) přináší jak obsáhlý receptář převedený na současné míry a váhy z kuchařek 18. a 19. století, tak čtivý úvod o kuchyni, stolování, pokrmech i o zdomácnění kávy, čaje, zmrzliny a dalších nápojů a jídel.
- Nakladatel
- Libri
- Rozměr
- 150 x 205 x 20
- isbn
- 978-80-7277-075-5
- Počet stran
- 279
- datum vydání
- 29.03.2001
- ean
- 9788072770755
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.