0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
312 Kč s DPH
Běžně 349 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby… Přejít na celý popis
Světový bestseller, v němž se mladá překladatelka ujímá péče o cestovatele čase z 19. století, zatímco on se potýká se skutečnostmi, jako je pračka, Spotify, feminismus či rozpad Britského impéria. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Udírny a uzení
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Letní grilování - Nejlepší grilovačka pro rodinu i přátele
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Klobásy a paštiky
-
Oheň a dým
-
Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou
-
Kuchařka z rybářské chaty
-
Grilování
-
Grilování a mnohem víc
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Ryby a plody moře (Edice Apetit)
-
Vášeň pro grilování
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Hovory s řezníkem
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
AKCE Na grilu
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
BBQ
-
Jak grilovat. Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue
-
Maso - Jednoduše & dokonale
Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 215 x 270 mm
- datum dotisku
- 21.11.2024
- Počet stran
- 160
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-271-0652-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 15.10.2018
- ean
- 9788027106523
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE