Basque Country
Basque Country - Marti Buckley NOVINKA

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

770 Kč s DPH
Běžně 860 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dvakrát za uherský rok

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1499 Kč dárek zdarma v hodnotě 198 Kč

Dvakrát za uherský rok

Winner, 2019 IACP Award, Best Book of the Year, International Named one of the Best Cookbooks of the Year / Best Cookbooks to Gift by the New York Times, Food & Wine, Saveur, Rachael Ray Every Day, National Geographic, The Guardian and more “Truly insider access, an authentic look at the traditions of one of the most incredible culinary… Přejít na celý popis

Erin Doom: Jako padá sníh Srdce čisté jako sníh. Láska, která zuří jako vánice. V nové romanci od autorky bestselleru Slzotvůrce! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Winner, 2019 IACP Award, Best Book of the Year, International

Named one of the Best Cookbooks of the Year / Best Cookbooks to Gift by the New York Times, Food & Wine, Saveur, Rachael Ray Every Day, National GeographicThe Guardian and more

“Truly insider access, an authentic look at the traditions of one of the most incredible culinary regions of the world.”
—José Andrés


Tucked away in the northwest corner of Spain, Basque Country not only boasts more Michelin-starred restaurants per capita than any other region in the world, but its unique confluence of mountain and sea, values and tradition, informs every bite of its soulful cuisine, from pintxos to accompany a glass of wine to the elbows-on-the-table meals served in its legendary eating clubs.

Yet Basque Country is more than a little inaccessible—shielded by a unique language and a distinct culture, it’s an enigma to most outsiders. Until now. Marti Buckley, an American chef, journalist, and passionate Basque transplant, unlocks the mysteries of this culinary world by bringing together its intensely ingredient-driven recipes with stories of Basque customs and the Basque kitchen, and vivid photographs of both food and place. And surprise: this is food we both want to eat and can easily make. It’s not about exotic ingredients or flashy techniques. It’s about mind-set—how to start with that just-right fish or cut of meat or peak-of-ripeness tomato and coax forth its inherent depth of flavor. It’s the marriage of simplicity and refinement, and the joy of cooking for family and friends.

Sdílet

Nakladatel
Artisan
Rozměr
270 x 197 x 27
jazyk
angličtina
Počet stran
320
Hmotnost
1188 g
isbn
978-1-57965-777-2
Vazba
pevná vazba
datum vydání
11.09.2018
ean
9781579657772

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 770 Kč Nápověda