4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuťzvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové částitéto publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí… Přejít na celý popis
Tady mohla být anotace, ale nechceme nic vyspoilerovat! Čtěte nového Kyšu první, ať nepřijdete o tajemství! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Oheň a dým
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty
-
Zvěřina - Jak na to
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Zvěřinová kuchařka
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Jak grilovat. Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue
-
Hovory s řezníkem
-
Na grilu
-
Zpracování masa & Domácí zabijačka
-
Vaření pod širým nebem - Speciality na grilu, grilovací pánvi či v kotlíku
-
Řízky
-
Zvěřinová kuchařka
-
Steaky - Jak na to
-
Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuťzvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové částitéto publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí čijelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování,porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup přizvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
- Nakladatel
- Svojtka
- Rozměr
- 230 x 300 x 28
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-256-0420-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.04.2010
- ean
- 9788025604205
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 10 nejprodávanějších knih roku 2024. Máte je ve své knihovně?
- Jedním tahem pera: úsměvný a srdce hřející sborník příběhů Terryho Pratchetta | RECENZE
- Vzhlédnout k nebi – příběh z pera Rebeccy Yarros vás rozpláče i okouzlí | RECENZE
- Radka Třeštíková a její novinka Bábovky na konci světa opět rozděluje čtenáře | RECENZE
- Obsadili jsme 6. místo v žebříčku nejlepších zákaznických zkušeností. Děkujeme!
- 5 tipů na skvělé kuchařky: Perfektní dárky pro milovníky vaření
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Třpytivá: Druhý díl, který zvedá laťku celé série opravdu vysoko! | RECENZE
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE