0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Skladem 2 ks
- Doručení Ve středu 6. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
312 Kč s DPH
Běžně 349 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Mijotez des plats selon ce livre abondant de recettes tcheques typiques, dont l'origine remonte a un passé lointain mais dont le succes est resté intact jusqu’a aujourd'hui. Vous y trouverez des idées pour tous les jours, mais aussi les mets servis lors des fetes de Noël et de Pâques, ou encore lors de mariages.Chaque plat s'accompagne de son… Přejít na celý popis
-
399 Kč s DPH Skladem
-
312 Kč s DPH Dostupné u dodavatele
-
357 Kč s DPH Skladem
-
357 Kč s DPH Skladem
-
357 Kč s DPH Skladem
-
99 Kč s DPH Skladem
-
Nedostupné
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
La légende de Golem: Legenda o Golemovi
-
Václav Havel - Le pouvoir d'un sans-pouvoir au XXe siecle
-
77 légendes praguoises / 77 pražských legend
-
Legenda o Pražském Jezulátku (francouzsky)
-
Prague - Perle Au ceuer de L´europe
-
Česká kuchařka
-
Velká kuchařka Čech a Moravy
-
Légendes du Vieux Prague
-
Christmas in Bohemia
-
Klasická česká kuchařka
-
Bon appétit!
-
Cesty kolem kruhu/Les chemins autour du cercle
-
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni
-
Notre-Dame de Paris + CD 2017
-
Ubrousku, prostři se!
-
Ailleurs, si j´y suis
-
Umění francouzské kuchyně
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
L'histoire des pays tschéques
-
Prague cuisine
-
Defektní Poppy Wyatt est un sacré numéro (Defekt)
-
Hody půsty masopusty
-
La France et l'Europe centrale
-
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice
Mijotez des plats selon ce livre abondant de recettes tcheques typiques, dont l'origine remonte a un passé lointain mais dont le succes est resté intact jusqu’a aujourd'hui. Vous y trouverez des idées pour tous les jours, mais aussi les mets servis lors des fetes de Noël et de Pâques, ou encore lors de mariages.Chaque plat s'accompagne de son nom d'origine en tcheque, ainsi que d'intéressantes annotations culinaires ayant trait a l’histoire et a l'actualité tcheque ! En outre, vous découvrirez des citations de personnages célebres qui ont visité la Tchéquie : les plats qui les ont régalé et leur vision des habitudes gastronomiques tcheques !Viktor Faktor, auteur du livre, est un spécialiste de la cuisine tcheque et internationale. Il a déja publié une dizaine de livres de cuisine. Il est a la fois écrivain, explorateur, et traducteur de livres historiques et philosophiques.Jiří Votruba, célebre illustrateur tcheque, apporte au livre sa touche d'humour et de fantaisie. Les visiteurs étrangers venus découvrir la République tcheque rencontrent ses oeuvres a quasi « tous les coins de rue ».Le photographe Karel Poláček et la styliste alimentaire Blanka Poláčková, professionnels tcheques en vue, ont photographié et arrangé les plats du livre.Ce livre est recommandé par l’Association des cuisiniers et pâtissiers de la République tcheque.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
Littérature française »
Česká literatura
Knihy » Kuchařky » Česká kuchyně
- Nakladatel
- PRÁH
- Rozměr
- 170 x 245 x 13
- datum dotisku
- 13.11.2024
- ean
- 9788072521784
- Počet stran
- 100
- Vydání
- 1
- jazyk
- francouzština
- Vazba
- Pevná bez přebalu matná
- datum vydání
- 1.01.2012
- isbn
- 978-80-7252-178-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Petr Bezstarosti registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Knížka jako taková dobrá, ale jsou zde vážnější nedostatky... V jednom receptu 80 gramů masa pro 4 osoby, jinde 11 kg pro 6 osob, tudíž to chce i přemýšlet... Další významný nedostatke, přidal bych recepty příloh, ono, když je napsáno, doporučujeme s br. salátem nebo knedlíkem... Musel jsem vysvětlovat, co je knedlík a jak vyrobit...
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE