0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny… Přejít na celý popis
-
357 Kč s DPH Skladem
-
357 Kč s DPH Skladem
-
357 Kč s DPH Skladem (vybrané prodejny)
-
Nedostupné
-
Nedostupné
-
Nedostupné
Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
La légende de Golem: Legenda o Golemovi
-
La Cuisine Tcheque
-
Václav Havel - Le pouvoir d'un sans-pouvoir au XXe siecle
-
Prague: Perle au coeur de l´Europe (francouzsky)
-
Česká kuchařka
-
Legenda o Pražském Jezulátku (francouzsky)
-
Klasická česká kuchařka
-
Christmas in Bohemia - Traditional Czech Christmas cuisine and customs
-
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
-
Cesty kolem kruhu/Les chemins autour du cercle
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Stručné dějiny českých zemí / L´Histoire des pays Tschéques
-
Na talíři - Jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech
-
Mexická domácí kuchyně
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni
-
La France et l'Europe centrale
-
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice
-
A l´ombre de l´arbre
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Cocina Checa
-
Defektní Saturnine: The Horus Heresy Siege of Terra Tome 4 (French Edition) (Defekt)
-
Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Mijotez des plats selon ce livre abondant de recettes tcheques typiques, dont l'origine remonte a un passé lointain mais dont le succes est resté intact jusqu’a aujourd'hui. Vous y trouverez des idées pour tous les jours, mais aussi les mets servis lors des fetes de Noël et de Pâques, ou encore lors de mariages.Chaque plat s'accompagne de son nom d'origine en tcheque, ainsi que d'intéressantes annotations culinaires ayant trait a l’histoire et a l'actualité tcheque ! En outre, vous découvrirez des citations de personnages célebres qui ont visité la Tchéquie : les plats qui les ont régalé et leur vision des habitudes gastronomiques tcheques !Viktor Faktor, auteur du livre, est un spécialiste de la cuisine tcheque et internationale. Il a déja publié une dizaine de livres de cuisine. Il est a la fois écrivain, explorateur, et traducteur de livres historiques et philosophiques.Jiří Votruba, célebre illustrateur tcheque, apporte au livre sa touche d'humour et de fantaisie. Les visiteurs étrangers venus découvrir la République tcheque rencontrent ses oeuvres a quasi « tous les coins de rue ».Le photographe Karel Poláček et la styliste alimentaire Blanka Poláčková, professionnels tcheques en vue, ont photographié et arrangé les plats du livre.Ce livre est recommandé par l’Association des cuisiniers et pâtissiers de la République tcheque.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
Littérature française »
Česká literatura
Knihy » Kuchařky » Česká kuchyně
- Nakladatel
- PRÁH
- Rozměr
- 170 x 245 x 13
- datum dotisku
- 12.12.2024
- ean
- 9788072521784
- Počet stran
- 100
- Vydání
- 1
- jazyk
- francouzština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.02.2010
- isbn
- 978-80-7252-178-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Petr Bezstarosti registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Knížka jako taková dobrá, ale jsou zde vážnější nedostatky... V jednom receptu 80 gramů masa pro 4 osoby, jinde 11 kg pro 6 osob, tudíž to chce i přemýšlet... Další významný nedostatke, přidal bych recepty příloh, ono, když je napsáno, doporučujeme s br. salátem nebo knedlíkem... Musel jsem vysvětlovat, co je knedlík a jak vyrobit...
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE