4.7 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o… Přejít na celý popis
Evangelína Ryšavá věří v lásku. Její srdce je ale zlomené, a tak uzavře dohodu se Srdcovým princem, která ji zavede na nebezpečnou cestu plnou magie a intrik. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Grilování
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
-
Vášeň pro grilování
-
Oheň a dým
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Grilování - Snadné recepty a rady
-
Hovory s řezníkem
-
AKCE Na grilu
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
AKCE BBQ
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Letní grilování - Nejlepší grilovačka pro rodinu i přátele
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
AKCE BBQ - Steaky a burgery
-
Jíme zdravě - Grilovací speciál
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
-
Japonská kuchyně
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa - autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 175 x 220 x 22
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 176
- datum vydání
- 26.03.2014
- isbn
- 978-80-7391-802-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum dotisku
- 15.05.2018
- ean
- 9788073918026
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
1.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad