0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce,… Přejít na celý popis
Co nám přinese nový rok, to ještě nevíme, ale rozhodli jsme se, že je třeba ho začít novým čtením! Desítky knížek jsme na e-shopu i v prodejnách zlevnili až o 95 %. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sušíme doma
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Nalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni
-
Sladká kniha domácích bonbonů
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Zkvašeno
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Fermentované potraviny ke každému jídlu
-
Převratné kvašení
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
-
Hranolky – mezinárodní recepty, dipy a omáčky
-
Přátelé. Oficiální kuchařka podle seriálu
-
Šokující pravda o potravinách
-
Nakup a uvař na 2 dny
-
Nejlepší recepty z celého světa
-
Moje domácí kuchyně
-
Recepty k vraždě
Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a rybySušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce, zeleniny, ovocných a zeleninových placek, hub, bylinek, masa a ryb, ale především více než 250 receptů na jejich využití v pokrmech sladkých i slaných, běžných i u nás méně obvyklých, podle kterých si můžete připravit mnoho zajímavých předkrmů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, salátů, omáček, moučníků i nápojů.
- Nakladatel
- Brázda
- Rozměr
- 145 x 210 x 10
- isbn
- 978-80-209-0362-4
- Počet stran
- 192
- datum vydání
- 1.06.2008
- ean
- 9788020903624
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE