0.0 z 5 hvězdiček
kniha1 049 Kč
Kniha ( pevná vazba )
15 125 Kč s DPH
Běžně 16 900 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Po Modernist Cuisine přichází na trh další unikátní gastronomické knižní dílo v anglickém jazyce. Knihy elBulli 2005-2011 obsahují všechny recepty z posledních 7 let existence restaurace elBulli, která byla všeobecně považována za nejlepší restauraci na světě až do jejího uzavření v roce 2011. Poté, co obdržela tři michelinské hvězdy (v letech… Přejít na celý popis
Poznejte Lorcanu, vaši novou karetní a sběratelskou vášeň! Nyní se slevou na našem e-shopu a ve vybraných prodejnách. Více informací
elBulli 2005-2011 se skládá ze sedmi svazků, jednoho pro každou sezónu v letech 2005 a 2011 . Každý svazek začíná katalogem fotografií všech pokrmů, které byly podávány v restauraci v průběhu tohoto roku. Následně čtenáři předkládá podrobné recepty včetně návodů na přípravu každé komponenty. K dispozici jsou také informace, kde získat ingredience, naučíme se nové techniky, dokončení a prezentace. Recepty jsou rozděleny podle kategorií, v jedinečné struktuře menu elBulli : koktejly, občerstvení, tapas, dezerty a morfing.
Dále se se zaměřuje na kreativní vývoj v restauraci, klíčové objevy, analýzy vlivů a kreativní metody, které byly rozhodující v každém ročním období. Jednotlivé kapitoly si všímají nových produktů, postupů a technologií vyvíjejících se rok od roku, při hloubkovém pohledu zkoumajícím, jak všechny procesy v kombinaci neustále posouvají kuchyni v elBulli dopředu.
Knihy jsou krásně vyvedeny v elegantním akrylovém stojanu. Tyto komplexní svazky umožňují bezprecedentní přístup ke géniu Ferrana Adria a tvořivosti, která z elBulli udělala legendární pojem. Jedná se o nezbytný doplněk knihovny každého zájemce o moderní gastronomii. Je to poslední šance, jak odhalit tajemství nejinovativnější kuchyně na světě, nyní již navždy uzavřené.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.