0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
A Brooklyn favourite with a national following, Franny's is known for its simple, seasonal Southern Italian dishes and exceptional pizza. Alice Waters says it best in her forword: This book captures the beating heart of what makes Franny's so beautiful: its simplicity, its ability to make the ordinary surprising, and - above all - its… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA At My Italian Table
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Italian Cookery Course
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Dinner
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
The Food of Italy
-
Café Cecilia Cookbook
-
Sobremesa
-
Persian Feasts
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Cooking on Fire
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Levantine Vegetarian
-
Cocina de Andalucia
-
Garden Chef
A Brooklyn favourite with a national following, Franny's is known for its simple, seasonal Southern Italian dishes and exceptional pizza. Alice Waters says it best in her forword: This book captures the beating heart of what makes Franny's so beautiful: its simplicity, its ability to make the ordinary surprising, and - above all - its celebration of honest everyday cooking.Franny's is filled with recipes that are destined to become classics. Chef Andrew Feinberg plays with traditional Southern Italian cuisine and makes the dishes lighter and brighter. New favourites - including Roasted Romano Beans with Calabrese Olives; Clam, Chili, and Parsley Pizza; and Linguine with Meyer Lemon - sit side by side with perfect executions of timeless Italian dishes like Marinated Artichokes; Baked Sausage and Polenta; and Bucatini alla Puttanesca. Feinberg breaks down his techniques for the home cook, while offering cutting-edge food combinations, spinning the typical ingredients in unexpected directions. Teeming with irresistible full-colour photographs, Franny's shows how simple preparations of quality ingredients can create food that is much more than the sum of its parts.
- Nakladatel
- Artisan
- datum vydání
- 1.01.2013
- ean
- 9781579654641
- Počet stran
- 384
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-57965-464-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE