0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 27. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
581 Kč s DPH
Běžně 649 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Vyrůstal v sirotčinci, kde našel svoje útočiště v kuchyni. Greg Marchand začal vařit jako teenager a následně abslovoval kulinářskou školu ve Francii. Vařil ve velkých světových kuchyních, od Gramercy Tavern v New Yorku až po Mandarin Oriental v Hongkongu. Když se před šesti lety vrátil domů, stal se jedním z nejvíce diskutovaných kuchařů v… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
I heart Naptime Cookbook
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
A Short History of Drunkenness
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
A Day in Hong Kong
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Japan: The World Vegetarian
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Coffee Creations: 90 delicious recipes for the perfect cup
-
The New Homemade Kitchen
-
Harry Potter Afternoon Tea Magic: Official Snacks, Sips and Sweets Inspired by the Wizarding World
-
The Asian Pantry
-
At My Italian Table
-
Crarter's Kitchen
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Glucose Revolution : The life-changing power of balancing your blood sugar
-
An Unapologetic Cookbook
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
Vyrůstal v sirotčinci, kde našel svoje útočiště v kuchyni. Greg Marchand začal vařit jako teenager a následně abslovoval kulinářskou školu ve Francii. Vařil ve velkých světových kuchyních, od Gramercy Tavern v New Yorku až po Mandarin Oriental v Hongkongu. Když se před šesti lety vrátil domů, stal se jedním z nejvíce diskutovaných kuchařů v Paříži. Jeho jídlo je výjimečnou směsicí francouzské techniky, úcty ke kvalitním surovinám a nejlepších a nejzajímavějších chutí a metod, které objevil v průběhu 12 let strávených vařením po celém světě.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- Paříž
- Nakladatel
- Artisan
- Rozměr
- 17,8 x 22,9 x m
- isbn
- 978-1-57965-534-1
- Počet stran
- 144
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9781579655341
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE