0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Vyrůstal v sirotčinci, kde našel svoje útočiště v kuchyni. Greg Marchand začal vařit jako teenager a následně abslovoval kulinářskou školu ve Francii. Vařil ve velkých světových kuchyních, od Gramercy Tavern v New Yorku až po Mandarin Oriental v Hongkongu. Když se před šesti lety vrátil domů, stal se jedním z nejvíce diskutovaných kuchařů v… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Vyrůstal v sirotčinci, kde našel svoje útočiště v kuchyni. Greg Marchand začal vařit jako teenager a následně abslovoval kulinářskou školu ve Francii. Vařil ve velkých světových kuchyních, od Gramercy Tavern v New Yorku až po Mandarin Oriental v Hongkongu. Když se před šesti lety vrátil domů, stal se jedním z nejvíce diskutovaných kuchařů v Paříži. Jeho jídlo je výjimečnou směsicí francouzské techniky, úcty ke kvalitním surovinám a nejlepších a nejzajímavějších chutí a metod, které objevil v průběhu 12 let strávených vařením po celém světě.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- Paříž
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 197 x 235 x 20
- isbn
- 978-1-57965-534-1
- Počet stran
- 144
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9781579655341
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.