0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
1 190 Kč s DPH
Jsme transparentní
In this now iconic staple of Italian cookery, Katie Caldesi collates hundreds of recipes from across the country, from the mountainous north to the sun-drenched Mediterranean in the south. Her collection of recipes, techniques and ingredients, collected from homecooks and trattoria chefs from every region, result in a unique and comprehensive… Přejít na celý popis
Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA! A zaplatit v prodejně můžete i celou řadou firemních benefitů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Classic French Recipes
-
Taste
-
The New Homemade Kitchen
-
Cooking on Fire
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Garden Chef
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
Clare Smyth: Core
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
NOVINKA Modernist Pizza
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
French Boulangerie
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
NOVINKA At My Italian Table
-
NOVINKA Italian American Forever
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
The Preserving Garden
-
The Food of Italy
In this now iconic staple of Italian cookery, Katie Caldesi collates hundreds of recipes from across the country, from the mountainous north to the sun-drenched Mediterranean in the south. Her collection of recipes, techniques and ingredients, collected from homecooks and trattoria chefs from every region, result in a unique and comprehensive compendium of Italian food.
The Italian Cookery Course will guide you through the vast collection of famous recipes and lesser-known regional dishes, with clear instruction on how to replicate them at home. The book is broken down into straightforward chapters including 'Meat', 'Fish', 'Dolci' and 'Cheese'. Each chapter contains 'masterclasses' on technique, revealing the practical secrets of Italian cooking and giving the reader new confidence in the kitchen. All this is interwoven with fascinating narration about the culinary influences that have created this wonderful cuisine.
- Nakladatel
- Octopus
- datum vydání
- 7.11.2022
- ean
- 9781914239731
- Počet stran
- 512
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-914239-73-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE