3.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
330 Kč s DPH
Běžně 369 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem… Přejít na celý popis
Nekupujte dárky na pumpě! Elektronické dárkové poukázky vás zachrání i 24. prosince ve čtyři odpoledne! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Mleté maso (Edice Apetit)
-
Bylinky (Edice Apetit)
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Koření (Edice Apetit)
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Slané pečení (Edice Apetit)
-
Hovory s řezníkem
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
-
Kuchařka pro singles (Edice Apetit)
-
Domácí zpracování zvěřiny
-
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Krok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)
-
Domácí zabijačka
-
Oheň a dým
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Dokonalý steak
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Klobásy a paštiky
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 195 x 280 x 13
- datum dotisku
- 15.12.2023
- ean
- 9788087575390
- Počet stran
- 180
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.04.2015
- isbn
- 978-80-87575-39-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE