3.3 z 5 hvězdiček
knihaDefekt
Stav Velmi dobrý
Vada Poškrábané desky, naražený hřbet a rohy desek.
Kniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 13. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
199 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Začněte nový rok s e-knihami, které vám pomohou růst a rozvíjet se. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sapíkův svět
-
Deník Dity P. - Kuchařka 2
-
Uvař mi lásku: Erotická kuchařka z afrodiziak
-
Roman Staša: Matla
-
Pankáč z pětihvězdy
-
Důvěrnosti z kuchyně
-
Do neznáma / Kulinární dobrodružství
-
Markéta v troubě nové recepty
-
Hostina
-
Defektní Kniha pro ženy (Defekt)
-
Vítejte u nás
-
Jak vaříme u Matěje
-
Chutně a rychle
-
Šéfkuchařův deník
-
Defektní Dcery (Defekt)
-
Péct, milovat a žít
-
Super jednoduše
-
Gordon Ramsay: Stačí 10 minut
-
Defektní Deník L. (Defekt)
-
Sladká kuchařka
-
Chutně a rychle
-
Super jednoduše bez masa
-
Defektní Dva (Defekt)
-
Sladká jídla
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!! Školáci tak budou moci během výuky legálně vytáhnout z aktovek své „chytré“ telefony a nechat se filmově přenést do světa výroby. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře.Každý moderní člověk by měl o koloběhu potravin a jejich výrobě znát co možná nejvíc. A to už od útlého věku.
- Nakladatel
- Pražský kulinářský institut
- Rozměr
- 215 x 305 x 22
- datum vydání
- 22.10.2015
- isbn
- DEF0000099834
- Počet stran
- 192
- Hmotnost
- 1000 g
- datum dotisku
- 30.10.2019
- ean
- DEF0000099834
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.0 z 5 3 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Radka registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček
Knizka vůbec nezaujala - zaujala pouze mého ročního syna díky obrázkům
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 10 nejprodávanějších knih roku 2024. Máte je ve své knihovně?
- Jedním tahem pera: úsměvný a srdce hřející sborník příběhů Terryho Pratchetta | RECENZE
- Vzhlédnout k nebi – příběh z pera Rebeccy Yarros vás rozpláče i okouzlí | RECENZE
- Radka Třeštíková a její novinka Bábovky na konci světa opět rozděluje čtenáře | RECENZE
- Obsadili jsme 6. místo v žebříčku nejlepších zákaznických zkušeností. Děkujeme!
- 5 tipů na skvělé kuchařky: Perfektní dárky pro milovníky vaření
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Třpytivá: Druhý díl, který zvedá laťku celé série opravdu vysoko! | RECENZE
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE