5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Poslední kusy lze odebrat pouze na vybraných prodejnách
- Doručení Doručení domů není možné
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
459 Kč s DPH
Jsme transparentní
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize… Přejít na celý popis
-
459 Kč s DPH Skladem
-
Nedostupné
-
Nedostupné
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni
-
Téměř zapomenuté recepty 2
-
Super jednoduše bez masa
-
Roman Staša: Matla
-
Naše kuchařka
-
Gordon Ramsay: Stačí 10 minut
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Moje domácí kuchyně
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Jamie Oliver: Jeden
-
Klasická česká kuchařka
-
Gordon Ramsay: Chutně a rychle
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Super jednoduše
-
Česká kuchařka
-
Sapíkův svět
-
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
-
Taková normální kuchařka
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Gordon Ramsay: Chutně a rychle
-
Krkonošská kuchařka
-
Ruce v mouce
-
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu Martinem Hanusem. Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví. Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!
- Nakladatel
- Prakul Production
- Rozměr
- 220 x 305 x 28
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 192
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-87737-60-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 4.05.2022
- ean
- 9788087737606
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.9 z 5 22 hodnocení čtenářů
19× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Anonym registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Skvělé recepty
Přečíst více -
Kristyna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Klenoty klasicke evropske kuchyne ze stejne edice.
Přečíst více -
Andrea registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Nejlepší kuchařka, kterou jsem kdy měla!!!
Přečíst více -
Josefin registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Naprosto skvělá kuchařka, jedna z nejlepších v mé knihovně. Recepty jsou napsány přehledně a srozumitelně, zvládne je i začátečník. Děkuji pane Vaňku :).
Přečíst více -
Markéta Švehlová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Jedna z nejlepších kuchařek, co znám a mám. Je tam detailní popis, spousta věcí nafocena. Podle kuchařek Prakulu se dá opravdu uvařit.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- Romantici ze záhrobí: Kouzelný příběh, který vám změní pohled na život i na smrt | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE