Kulinárium
Kulinárium - Zdeněk Pohlreich Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 59 - Vánoční počteníčko (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 59 - Vánoční počteníčko (svítící ve tmě)

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Mrazivá smrt Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou. „O receptech vaření není,“ říká Zdeněk Pohlreich. „Celý vtip je v tom, že jakmile ovládnete pravidla, už se jen zajímáte o nabídku matky přírody, kterou zpracujete tím nejlepším možným způsobem.“ Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás taji kuchařských metod s nadhledem provede. Jakmile je totiž zvládnete, bude ve vaší kuchyni lehkost, komfort a více prostoru pro kreativitu a dokonalé provedení pokrmu. Kulinárium obsahuje 17 metodik, 100 receptů s lákavými fotografiemi jídel a osobité ilustrace od Josefa Blechy a Lukáše Hudce.

Sdílet

Nakladatel
Sevruga
Rozměr
215 x 262 x 30
datum vydání
23.10.2017
isbn
978-80-906893-0-5
Počet stran
280
Hmotnost
1000 g
datum dotisku
9.02.2022
ean
9788090689305
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 17 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Anonym registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Už bych si jí nekoupila.Poloprázdné stránky.Nic nového jsem se nedozvěděla.

    Přečíst více
  • Jan Synáč registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Perfektní, dozvěděl jsem se spoustu nového z oblasti, o které jsem se domníval, že vím vcelku dost.Z knihy se poučí nejen laici, ale i profesionálové.

    Přečíst více
  • ricous registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Pro mne velké zklamání. Vařím často a rád, přesto je tato kuchařka určena spíše "odborně zasvěceným", než "široké veřejnosti". Je to takový knižní Masrechef - spoustě výrazů nerozumíte, ale rádi se na to koukáte. Bohužel 70% jídel nikdy vařit nebudu. Škoda, příště holt Vaněk a Prakul.

    Přečíst více
  • Zdeněk registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Zklamání....nedoporučuji

    Přečíst více
  • Zdeněk Vodrážka registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Působí dojmem, že je dělaná na kšeft

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda