0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Bring the delicious flavours of the Nordic bakery into your own kitchen with this new book from celebrated restaurateur, Claus Meyer. Claus Meyer has been taking the world by storm with his fresh, Nordic cooking. Now, he turns his hands to all things baking. His bakeries in Grand Central Station and Brooklyn, Meyers Bageri, have been… Přejít na celý popis
Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
NOVINKA Modernist Bread at Home
-
Jamie´s Kitchen
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The New Homemade Kitchen
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Crarter's Kitchen
-
Café Cecilia Cookbook
-
French Boulangerie
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Silver Spoon Pasta
-
Cooking on Fire
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Food of Italy
-
Signature Cocktails
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
The Palestinian Table
-
Taste : My Life Through Food
Bring the delicious flavours of the Nordic bakery into your own kitchen with this new book from celebrated restaurateur, Claus Meyer. Claus Meyer has been taking the world by storm with his fresh, Nordic cooking. Now, he turns his hands to all things baking. His bakeries in Grand Central Station and Brooklyn, Meyers Bageri, have been receiving stellar reviews. In this book, Claus shares the secrets to his success. The book is structured around the four basic types of dough - wheat, whole-grain, rye and enriched. Photographic step-by-step instructions explain each baking technique, while troubleshooting sections provide advice. Alongside techniques, Claus gives tips and tricks for achieving best results, with explanations of the best flour and equipment to use. Recipes then show you how to put your new-found skills to use, ranging from rye bread to cinnamon loaf, from spelt bread to scones. This is the perfect guide to creating delicious Nordic breads and pastries at home. Biographical Notes Claus Meyer has been a gastronomic entrepreneur for more than 30 years, and has inspired a generation to discover local Nordic produce through his portfolio of businesses, cookbooks, TV shows, lectures and agenda-setting viewpoints. He co-founded the celebrated restaurant noma, in Copenhagen, in 2003 and also founded restaurant GUSTU, in La Paz (Bolivia). In 2016 he opened a large-scale food space within the Grand Central Terminal in New York City, the Great Northern Food Hall, and a 100-seat restaurant, Agern, as well as a bakery in Williamsburg.
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- datum vydání
- 1.01.2016
- ean
- 9781784723545
- Počet stran
- 296
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78472-354-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE